+45 97 46 43 00

Boliginstallationer


Trænger jeres boliginstallation til en renovering eller vil i bygge nyt?

Overvejelserne er mange, når det bestående hus ønskes udvidet eller renoveret - måske bygger i helt nyt? Hvad enten det er et nyt hus eller renovering af eksisterende boliginstallationer der er tale om, så er der flere regler og love der skal overholdes.

Hos El-Center Vest A/S er vores installatører og elektrikere på forkant med de gældende regler og love. Dermed er du sikret en lovlig el installation og vigtigst af alt - en sikker el installation, så risikoen for fejl eller brand er på et absolut minimum. Uanset om du ønsker installation af vaskemaskine, en opvaskemaskine eller noget helt tredje, så står vi til din rådighed. 

Hvilken boliginstallation ønsker du?

Det er ikke altid nemt at forestille sig hvordan den færdige boliginstallation kommer til at se ud eller hvordan det vil fungere – mulighederne er mange. Overvejer du en intelligent boliginstallation eller traditionel? Også her kan vores installatører eller elektrikere byde ind med kompetent vejledning og rådgivning, samt præsentere dig for en række gode løsningsforslag - så du, som kunde, er sikret en løsning, du bliver glad for nu og i fremtiden. 

Boliginstallationer kan være en jungle

Uanset om du skal have installeret en ny vaskemaskine eller ønsker et udtag mere i loftet, er der en række overvejelser der skal gøres. Det kan være sin sag at gennemskue alle dele af processen, når man ikke er fagmand. Det er her, vi kommer ind i billedet. Installation af en vaskemaskine kan synes lige til, men ved du hvilken fase, den skal køre på uden at du får et relæ der slår fra i tide og utide? Når du vælger at samarbejde med El Center Vest er du garanteret en god service - og at vi ikke går nogen steder før opgaven er løst. 

Det du ikke ser, er også vigtigt

For os er det ikke nok at dine stikkontakter sidder lige eller at lyset virker. Vi sørger også for at den del af boliginstallationen du ikke kan se, er udført som første-klasses arbejde. Hermed er du garanteret en sikker og funktionsdygtig boliginstallation mange år frem i tiden. Vores elektrikere er dygtige og engagerede, og de gør gerne lidt ekstra for at give dig en god oplevelse.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os på +45 97 46 43 00 og få en snak omkring din el installation.