+45 97 46 43 00

Led belysning


LED belysning sparer dig for meget

Måske vil du have udskiftet dine lyskilder i dit hjem til LED belysning, eller bare have lavet et udtag eller to mere i stuen. Måske er du i gang med en total renovering og er på udkig efter en elinstallatør, som kan rådgive dig om de mest energibesparende valg. Uanset hvilket behov du har, eller udfordring du står overfor, så har vi hos El Center Vest A/S en række dygtige elektrikere og installatører, som kan hjælpe og vejlede dig vedrørende den optimale belysning og hvilke lyskilder du bør vælge i netop dit hjem.

Hvad du sparer ved LED belysning

LED lys har den klare fordel, at deres levetid er væsentligt længere end klassiske energisparepære (i gennemsnit 25.000 timer = 20 års normal forbrug) og samtidigt udkonkurrere dem på energi-spareevne. Det vil sige, at selvom diodepæren (LED-pæren) er dyrere som investering, så kan du tjene den hjem via besparelserne på de første 2 - 4 år hvilket vil sige at den i resten af sin levetid er en MEGET god investering ift. din elregning.

Du får således en bedre energiudnyttelse på dine lyskilder - og tegnebogen får lidt fred.

LED belysning er helt på højde med glødepærer

LED belysning har tidligere haft ry for, at afgive et klinisk lys, som leder tankerne væk fra hyggelige stunder og over på operationsstuer og tandlægebesøg. Det findes der også en lang række eksempler på.

Hos El-Center Vest satser vi udelukkende på kvalitets dioder, som har den rette farvegengivelse, spredning, Kelvinfarve mv. Vi har valgt, at vi vil satse på kvalitetspærer og derfor har vi allieret os med de førende LED producenter som Osram, Phillips, LG Electronics og GN Belysning. På den måde kan vi præsentere dig for produkter, som vi kan stå inde for - og som du kan være tjent med på den lange bane. Vi kan sagtens skaffe LED til samme pris som byggemarkeder, men vi har besluttet, at dette ikke er noget, vi vil satse på. Kvaliteten kommer i første række.


Belysning i opholdsrum

Hvordan dine lyskilder skal placeres og hvilke amature og typer af lyskilder du skal vælge, afhænger af dine rums indretning. Har du eksempelvis en stor stue, men kun meget lidt naturligt lysindfald fordi dine vinduer er små eller få, så kan LED belysning med et kraftigt lys i hjemmet være vejen frem. Har du derimod et lille køkken, hvor pladsen er trang og du ønsker at skabe hyggebelysning, kan en række mindre LED spots være en god mulighed. Hvis du er i tvivl om hvilken type belysning du skal vælge, er du mere end velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvilke lyskilder, der passer bedst til dit hjem og behov.

Stor erfaring med LED installation både privat, offentlig og i erhverv

Hos El-Center Vest har vi fået stor erfaring med installation af LED på tværs af private boliger, erhverv og offentlige institutioner. Det vil sige, at uanset om du overvejer LED anlæg i hjemmet eller i din virksomhed, så kan vi varetage installationen for dig - og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Overvejer du LED belysning?

I et samarbejde med os, får du en ærlig sparringspartner og dygtige fagfolk, som har den rette erfaring og ekspertise til at få dig godt i mål. Så uanset om du vil høre mere om LED belysning i køkken og belysning i badeværelse, lysdæmper, forskellige typer af kontakter og amature eller du vil have flere udtag i loftet - så står vi klar til at hjælpe. Så tøv ikke med at kontakte os - enten her på sitet eller per telefon: 97 46 43 00.