+45 97 46 43 00

LK IHC løsninger


Drømmer du om at kunne styre alt din elektronik fra den samme controller? Så er du landet det rette sted. El-Center Vest udfører hvert år et stort antal IHC installationer og programmeringsopgaver for kunder i hele Midt- og Vestjylland.

IHC sætter dig i førersædet

Vælger du at få installeret en IHC løsning i dit hjem, får du muligheden for at styre stort set alle dine elektroniske apparater og installationer ét sted. Nemlig i den intelligente IHC controller. Du får muligheden for at installere LKs IHC software på din smartphone eller din tablet og kan sågar programmere din styring selv fra din PC, hvis du har lidt teknisk snilde.

Hvordan fungerer IHC?

Kort sagt er hele systemets omdrejningspunkt IHC controlleren, som du bruger til at styre dine devices. Med controlleren kan du styre alt fra lyset i stuen og indkørslen, til ventilationsanlægget, dine alarmer, låse, persienner og meget andet. Du får med andre ord fuld kontrol over din bolig, så snart du tager din iphone op ad lommen.  

Ring og hør mere om IHC og hvordan vi kan hjælpe dig på tlf: 97 46 43 00.


IHC Wireless

Hos Lauritz Knudsen, som står bag IHC, har det enkle intelligente hjem været et gennemgående designtema. Dette udmønter sig bl.a i IHC wireless trykkere, som er de klassiske kontakter de fleste af os kender, men som der ikke først skal trækkes ledninger til. Trykkerne som eksempelvis kan styre din belysning, kører på batteri, så du slipper for at fræse ud i væggene til ledningsføring mv. Hvis du eksempelvis synes du mangler en kontakt til loftslampen lige indenfor døren til køkkenet eller i garagen, så er IHC wireless svaret.

Det intelligente hjem

IHC er markedsledende når det handler om intelligente hjem hvor alt styres efter dit behag. Det du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at få installeret IHC er, at det kræver gennemgribende installering af styremoduler, ledningsføring og de enheder som IHC består af.

Hvis du udelukkende ønsker styring af din belysning, kan vi anbefale at se nærmere på vores Zensehome løsninger, da disse installationer er knapt så omfattende.

IHC er fremtiden

Står du derimod overfor at skulle bygge nyt hus eller er klar til at gøre dine installationer i din eksisterende bolig tidssvarende én gang for alle, er IHC uden tvivl vejen frem. Når alle installationerne er på plads, har du til evig tid et hjem, som lystrer selv det mindste tryk på skærmen. Samtidig er det nemt at installere nye elementer når det grundlæggende setup er på plads, derfor er IHC en fremtidssikret løsning.

Vil du styre belysningen udenfor? kun tænde en enkelt lampe i gangen, så du kan finde på toilet i nattens mørke? vil du opsætte periodisk tænding i køkkenet og stuen som en del af din sikring mod ubudne gæster? Rulle for vinduerne uden at rejse dig fra sofaen? Eller vil du indstille badeværelses-ventilationen til at starte når luftfugtigheden er for høj?  så har du muligheden lige ved hånden i din IHC controller.

Få et uforpligtende tilbud på tlf: 97 46 43 00.