+45 97 46 43 00

Luft til luft varmepumper


Hos El-Center Vest monterer vi hvert år et stort antal luft til luft varmepumper. Vi opsætter udelukkende luft til luft varmepumper fra Mitsubishi Electric og Panasonic. De er det sikre valg, hvis du overvejer en luft til luft varmepumpe, - som primær varmekilde, erstatning for en anden varmekilde eller som supplement til bestående. Luft til luft varmepumpen har mange anvendelsesmuligheder; til dit hus, sommerhus eller fritidshus. Er du erhvervsdrivende og ønsker at skære kroner af dit energiregnskab, er en luft til luft varmepumpe også en rigtig fornuftig løsning.

Er du i tvivl om hvilken løsning der er den rette for dig eller din virksomhed, så står vi hos El-Center Vest altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Du kan kontakte os via menuen til venstre eller følg linket her>>

Der kan være flere fordele ved at vælge en varmepumpe:

Der er store fordele ved at vælge en luft til luft varmepumpe: 

-          Spar op til 60 % i forhold til traditionel el-varme

-          Den kan producere op til 5 gange mere energi end den forbruger

-          Den kan tjenes ind efter 2-5 år

-          Ved opsætning af en varmepumpe nedsætter du CO2 forbruget

-          Det er en billigere varmekilde end elvarme, oliefyr og naturgas - du kan spare op til 75 %

 

Samtidig giver varmepumpen et mere behageligt indeklima og har et meget lavt lydniveau - ned til kun 19dB. Ønsker du betjening af varmepumperne via sms, apps eller internettet er dette også muligt.

Varmepumperne er tilpasset det nordiske klima og giver effektiv udnyttelse selv ved temperaturer helt ned til -25 grader. 

VI har den rette løsning

Ønsker du at udskifte din primære varmekilde til en luft til luft varmepumpe, er vi hos El-Center Vest klar til at rådgive dig, så du træffer den rette beslutning. Der er mange overvejelser at gøre sig i processen, og vi står altid klar til at være den kompetente sparringspartner.  Ud over at installere og montere luft til luft varmepumper i det meste af Vestjylland servicerer vi også løbende en række luft til luft varmepumper hos eksistende kunder. Vi er aldrig mere end et opkald væk, hvis du, mod forventning, oplever udfordringer med din luft til luft varmepumpe.