+45 97 46 43 00

Renovering


Renovering af elinstallationer i Holstebro, Struer og Vinderup

En renovering af elinstallationer kan være udskiftning af stikkontakter eller mere gennemgribende renovering som udskiftning af tavle, ledningsnet og afbryder materiel. I ældre huse er de oprindelige elinstallationer ikke lavet til det strømforbrug vi har i dag, da vi har mange flere forskellige apparater som skal tilsluttes el nu, end vi havde for f.eks. 20 år siden. Derfor kan det være nødvendigt at udskifte hele el-tavlen for at få optimale elinstallationer.

Skal du renovere?

Bor du i et ældre hus og skal i gang med en renovering eller en ombygning? Så bør du få kigget husets elinstallationer efter i sømmene.

Selv om installationerne på overfladen ser pæne ud, kan dine vægge gemme på ubehagelige overraskelser.

Mange ældre boliger har elinstallationer som ikke lever op til nutidens krav. Så længe du ikke foretager ændringer er de ældre installationer lovlige, men så snart du fx får flyttet en stikkontakt er du ansvarlig for at elinstallationerne lever op til de nyeste krav. 

”El-center Vest rådgav os og foretog renovering af el-installationerne i hele vores hus, da vi i forbindelse med en renovering opdagede at de fleste el-installationer i huset var ulovlige. El-center Vest var super professionelle fra start til slut og kom med en god og økonomisk løsning. Nu ved vi at alt er i orden, så nu kan vi sove trygt igen”

 Pia Rosenbjerg, Holstebro