+45 97 46 43 00

Service på elinstallationer


Er dine elinstallationer forsvarlige?

Er du i tvivl om, hvorvidt dine elinstallationer lever op til de gældende krav? - Eller står du med et akut problem vedr. installationerne i din bolig eller erhvervsejendom? - Uanset hvilken udfordring omkring installationer du måtte have, står vi hos El-Center Vest A/S klar til at hjælpe dig. 
 
Vi udfører hvert år en lang række installationsopgaver på tværs af servicering, reparation, optimering, gennemgang af kredsløb, kortslutninger og meget andet. Derfor har vi stor erfaring og viden vedrørende akutte elektriske problemer såvel som alment vedligehold af installationer og fejlfinding på netværk. 

Få service på dine elinstallationer og undgå ulykker

Er lyset gået eller slår relæet fra hver gang, du tænder din ovn? Uanset hvilket problem du har med dine elinstallationer er vi klar til at hjælpe. Vi laver hvert år en lang række serviceringer af elinstallationer overalt i Vestjylland. Så vi ved hvor store frustrationer det kan medføre, hvis rælæet slår fra i tide og utide, hvis sikringerne pludselig springer eller din elregning er unaturlig høj.

Alt for mange slår sig til tåls med deres elinstallationers tilstand, lader være med at tænde mere end to elektriske apperater i køkkenet af gangen osv. Men der kan være en risiko forbundet med at trække på skuldrene. For måske er der noget alvorligt galt med dine elinstallationer, og hvis dette er tilfældet kan det have uhyggelige konsekvenser, hvis du fravælger service af dine elinstallationer. 
 
Hvis du vil være på den sikre side, så du kan sove trygt om natten, kan du med fordel kontakte os til en uforpligtende dialog, hvis du pludseligt oplever uregelmæssigheder omkring dine elinstallationer. Vi kommer gerne forbi og tager et kig på dine elinstallationer, fejlfinder på dit ledningsnet og kommer med løsningsforslag. 
 
Er du i tvivl om dine elinstallationers beskaffenhed, kan du kontakte os via boksen under menuen til venstre. Eller du kan følge dette link.
 
Er uheldet ude? Kontakt os direkte på  +45 97 46 43 00 og få en snak omkring det problem du står med.