+45 97 46 43 00

Service på ventilation


Service på ventilation

Et ventilationsanlæg sikrer et godt indeklima, uanset om det er et mindre anlæg i boligen, eller det er et større anlæg i en industri- eller kontorbygning.

Bliver ventilationsanlægget ikke vedligeholdt kan det medføre alvorlige fejl, så anlægget får et for stort energiforbrug, forkert luftskifte og unødvendige driftsforstyrrelser.

Vi udfører service på ventilationsanlæg, både i boliger og større anlæg i erhverv. Kontakt os på Tlf: 9746 4300 

Service på ventilationsanlæg i boliger

Er der kommet en lille ny, er børnene flyttet hjemmefra, er der aldrig nogen hjemme i hverdagene, eller er der sket andre ændringer i brugen af boligen siden du fik installeret ventilationssystemet? Så er det en god ide at få besøg af en tekniker, som justerer ventilationen i de enkelte rum, så anlægget kører optimalt i forhold til hvad og hvornår det enkelte rum benyttes. På den måde er der altid frisk luft i boligen, uden unødigt elforbrug.

Det kan også være at dit ventilationsanlæg har en fejlmeddelelse, du ikke selv kan afhjælpe. Er det tilfældet, står vi klar til at hjælpe. Vi er særligt stærke indenfor Nilan og Danfoss anlæg, da det er disse typer vi selv forhandler, men vi kender også mange andre mærker og kan hjælpe med det meste.

Vi udfører service på ventilationsanlæg i Holstebro og Struer området.  

Service på ventilationsanlæg i erhverv

For at sikre medarbejderne et godt indeklima er det vigtigt løbende at få efterset og justeret ventilationsanlægget. Et ventilationsanlæg der ikke kører optimalt kan hurtigt blive dyrt i sygedage for medarbejderne, eller blot træthed og forringet koncentrationsevne – og det kan også hurtigt blive en dyr fornøjelse hvis de kommer til at lave fejl.

For at være sikker på at have et ventilationsanlæg som kører optimalt, er det nødvendigt at få anlægget justeret og tilset løbende