+45 97 46 43 00

SolarVenti luftsolfangere der giver sundt indeklima


Hos El-Center Vest udfører vi hvert år en lang række installationer af SolarVenti luftsolfangere i sommerhuse og kolonihaver i Midtjylland og Vestjylland. Flere og flere vælger at få et SolarVenti anlæg i deres fritidsbolig, fordi fugt og dårligt indeklima altid ligger på lur i bygninger, hvor der kan være flere måneder mellem der bliver luftet ud.

FÅ TILBUD HER>> 

SolarVenti er din garanti mod fugtigt indeklima

Mange sommerhusejere bliver mødt af en fugtig og muggen lugt, når de træder ind i sommerhuset efter længere tids fravær. Hører du til denne gruppe, er SolarVenti en rigtig god investering for dig. Lugten skyldes nemlig at luften i sommerhuset bliver fugtig og tung, hvis der er lange perioder uden udluftning. Hvis din fritidsbolig over længere tid udsættes for et meget fugtigt indeklima, vil dette forplante sig i paneler og konstruktioner - og så har du balladen.


Luftsolfanger fjerner dine bekymringer

Hvis du, som de 25.000 andre tilfredse SolarVenti kunder, vælger at få installeret et luftsolfanger anlæg fra SolarVenti, så behøver du aldrig bekymre dig om fugt igen. Den patenterede teknologi, som SolarVenti er bygget op omkring, sørger for at luften i din fritidsbolig konstant ventileres, så snart solen bare skinner en lille smule.


Hvordan fungerer en SolarVenti luftsolfanger?

Når solen titter frem, varmer luftsolfanger-panelet, som er placeret på boligens solside, luften i panelet op  - samtidig begynder den soldrevne ventilator af puste den opvarmede og tørre luft ind i dit sommerhus eller din kolonihave. Når den opvarmede luft blæses ind i boligen, skubbes den eksisterende luft i huset ud gennem åbne ventilationskanaler eller utætheder i boligen. Det er placeringen af disse kanaler som afgør hvordan luftsolfangerens ventilationsluft bevæger sig gennem huset.

Derfor skal du være opmærksom på, at hvis indblæsningskanalen sidder ved siden af eksempelvis et skorstensaftræk, skal aftrækket være lukket. Ellers blæses den opvarmede luft direkte ud igen og giver således ingen effekt. For at få den optimale fordeling af luftsolfangerluften skal dørene mellem indblæsnings-rummet og tilstødende lokaler være åbne, så luften kan fordele sig frit i rummene.

SolarVenti luftsolfanger har ingen driftsomkostninger

Når SolarVenti luftsolfangeren er blevet monteret (det koster lidt ;)) er der ingen efterfølgende udgifter forbundet med systemet fordi SolarVenti kører 100% på solens energi. Det er altså en engangsinvestering som sikrer dig et sundt og fugtfrit indeklima fremadrettet, uden at du hvert år skal bekymre dig om ekstra udgifter.

Vil du høre mere om SolarVenti og hvordan vi kan hjælpe dig, så giv os et kald på 97 46 43 00 og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Besøg SolarVenti.dk