+45 97 46 43 00

Ventilation i Holstebro


Vil du have ventilation i din bolig i Holstebro? - Du kan spare store summer på din varmeregning år efter år, samtidig med at du hæver værdien på din bolig ved at installere et ventilationssystem.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ventilationssystemer er fremtiden

Det kan lyde som en slidt salgskliché, men ikke desto mindre er det rigtigt. Ved at vælge et ventilationssystem med varmegenvinding har du muligheden for dels at skabe et sundt indeklima til dig og din familie, dels sænke varmeregningen og skåne din boligs konstruktioner og inventar, samtidig med at du hæver din boligs værdi.


Ventilationssystemer renser luften i Holstebro

Hvis du eller din familie eksempelvis er pollen-allergikere, så er et ventilationssystem en god mulighed for at holde de irriterende pollen på afstand, uden at du er nødt til at forsegle vinduer og døre. Ventilationssystemet indeholder et filter der frasorterer uhensigtsmæssige partikler i luften, inden ventilationskanalerne fordeler luften rundt i din bolig.

Energimæssigt er ventilation i Holstebro også en ganske fremragende ide. Inden “exit-luften” ledes ud af huset, genanvendes en stor del af varmen i exit-luften i den indgående luft, så du sparer en stor del af den energi, som ellers bruges på at opvarme den indgående luft - det er noget der kan mærkes i varmeregnskabet.

Ved at have en konstant cirkulation i luften i dit hjem, minimerer du risikoen for at der opstår fugt, skimmelsvamp eller kondens i din bolig - i eksempelvis konstruktioner, på glatte overflader mm.


Hvis vi skal montere din ventilation i Holstebro

Hos El-Center Vest gør vi meget ud af, at du skal føle dig tryg gennem hele processen omkring installationen af dit ventilationssystem. Derfor er der en række punkter vi altid søger for at der er på plads:

  • Vi indgår en skriftlig aftale om opgavens omfang inden arbejdet går i gang.

  • Hvis du ønsker det, foretager vi gerne en beregning af din forventede besparelse

  • Vi går i løbende dialog

  • Vi står til rådighed for spørgsmål og giver rådgivning gennem processen.


Går du med overvejelser om at få installeret ventilation i din bolig i Holstebro, er du MERE END VELKOMMEN til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Vi glæder os til at høre fra dig.