+45 97 46 43 00

Ventilation Struer


Er du på jagt efter en installatør til at montere ventilation i dit hjem eller din virksomhed i Struer, så er du landet det rette sted. Hos El-Center Vest udfører vi hvert år et stort antal ventilationsinstallationer hos private og erhvervsdrivende i Struer. Vi har til huse i Hjerm, så vi er bogstaveligt talt lige i nærheden.

Hvorfor ventilation i Struer?

Hvis dit hus er nyt, eller du for nylig har efterisoleret dit hus, så det er blevet væsentligt mere tæt, er det en god ide at installere et ventilationsanlæg med varmegenvinding for at forbedre indeklimaet i din bolig og skære store summer af din varmeregning.
 
Ventilationssystemer filtrerer den indgående luft for sodpartikler, pollen og andre partikler i luften, der kan være til gene. Ligeledes bevirker den konstante cirkulation, at fugten trækkes ud af boligen og dermed mindsker du risikoen for at der opstår skimmelsvamp, kondens eller fugt i boligens konstruktioner.

Hvordan fungerer et ventilationsanlæg?

Helt konkret fungerer dit ventilationsanlæg således at det blæser den friske luft rundt i din bolig via kanaler og indblæsningsåbninger. Modsat suger ventilationsanlægget den “gamle” luft ud af husets rum via udsugningsåbninger.

Fordelen ved at vælge et ventilationsanlæg med varmegenvinding er, at en væsentlig del af varmen i udsugningsluften bliver genanvendt i indblæsningsluften, så du holder dit energiforbrug nede.

Vælg et ventilationsanlæg med en god virkningsgrad

Vi vil anbefale dig at vælge et ventilationssystem med en virkningsgrad på 80% og en SFP (Specific Fan Power) på 1.000 J/m3 eller tilsvarende skalering for at opnå lavenerginiveau. Det kan hurtigt blive en meget teknisk snak. Så hvis du gerne vil spare dig selv for lange udregninger, er du MEGET velkommen til at kontakte os, enten i menuen til venstre, eller via linket - HER!

Vælger du en lav-energi-løsning i din bolig i Struer, får du et system der er det mest fremtidssikrede på markedet -netop fordi det dels skåner miljøet og sparer dig for en masse penge.


Anlægget filtrerer luften, der kommer ind, så den er fri for bl.a. pollen og sodpartikler. Desuden trækker anlægget fugt ud af luften, så risikoen for fugt i husets konstruktioner minimeres væsentligt. 

Et ventilationsanlæg har således en række fordele: Det er energibesparende, sundt for dit indeklima og konstruktioner, allergivenligt, det slanker varmeregningen og det forøger din boligs værdi.