+45 97 46 43 00

Ventilationsanlæg fra Danfoss Ventilation og Nilan


Danfoss og Nilan ventilation

Hos El-Center Vest A/S leverer vi løsninger til ethvert ventilationsbehov fra Danfoss ventilation eller Nilan ventilation. Med mere end 25 års erfaring med projektering, installation og idriftsættelse af ventilationsanlæg med varmegenvending til private, kan vi sikre dig en professionel løsning.

Når vi opsætter ventilationsanlæg hos vores kunder bruger vi altid ventilation fra Danfoss eller Nilan. Danfoss og Nilan er yderst populære mærker når det kommer til ventilationsanlæg. Ventilationsanlæggene er designet sådan, at de optimerer vigtige parametre som fugtighed og temperatur. Ventilationsanlægget holder fugtigheden lav, hvilket er med til at holde skimmelsvamp væk fra dit hjem. Temperaturen er ligeledes vigtig, så du får den bedste komfort. 

Større efterspørgsel på ventilationsanlæg med varmegenvinding

I takt med at kravene til tætheden af huse og bygninger er steget, er behovet for effektiv ventilation også steget. Vi opholder os 80 pct. af tiden indendøre og alene i løbet af en arbejdsdag trækker vi vejret 5760 gange. Et godt indeklima betyder derfor meget for vores velbefindende. Mange ventilationsanlæg fra Danfoss eller Nilan med varmegenvinding, indeholder desuden et partikelfilter, der filtrerer den indgående luft for sodpartikler, pollen og andre partikler i luften, som ellers kan volde problemer for dig og din familie. 

Fordelene ved et ventilationsanlæg med varmegenvinding

Vælger du at få installeret et ventilationsanlæg med varmegenvinding, får du en række store fordele fremadrettet. For det første sørger ventilationsanlægget for en naturlig ventilation i alle rum. Dette bevirker at risikoen for fugt, skimmelsvamp og kondens, der ellers dannes når luftfugtigheden er for høj, minimeres kraftigt.
 
For det andet sørger ventilationsanlæg med varmegenvinding for, at en stor del af varmen fra den udgående luft overføres til den indgående luft, inden den ledes ud af dit hjem. Derfor sparer du hvert år gode penge på dit varmeregnskab med et Danfoss eler Nilan ventilationsanlæg.
 
For det tredje giver du din bolig en værdiforhøjelse, fordi boliger med ventilationsanlæg, fra eksempelvis Danfoss, er i høj kurs. Derfor står du bedre den dag, du vil sælge din bolig. I alle årene frem til den dag, sparer du gode penge pga. den energibesparende teknologi i ventilationsanlægget. 

Vi monterer gerne dit ventilationsanlæg

Ønsker du et bedre indeklima med naturlig ventilation, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan fortælle dig om dine muligheder for ventilationsanlæg med varmegenvinding fra Danfoss eller Nilan. Vi servicerer med ventilation i Holstebro og Struer området, men vi hører også gerne fra dig, hvis du ikke bor i området. Du kan kontakte os på telefon 97 46 43 00.