+45 97 46 43 00

Zensehome


Er du på jagt efter en intelligent løsning til din belysning, så er Zensehome et oplagt valg. Disse intelligente og dansk-designede belysningsløsninger har på få år fået stor succes herhjemme - og med god grund. Zensehome er skabt med henblik på at alle nemt og let kan få mulighed for at styre belysningen i boligen, uden at skulle igennem et større installationsprojekt.

Ring og hør mere om Zensehome og hvordan vi kan hjælpe dig på tlf: 97 46 43 00.

Zensehome passer til dine eksisterende installationer

 

Hele konceptet omkring Zensehome er plug and play. Med det mener vi at alle elementer og moduler indeholder deres egen styring, så du ikke er afhængig af at skulle installere et overordnet styringsmodul som det er tilfældet i IHC løsninger. I stedet kan du hurtigt og enkelt få udskiftet de eksisterende kontakter med Zensehome kontakter uden at der skal trækkes nye ledninger osv. Det gør installationstiden kortere og løsningen billigere. 

 

I denne løsning får du også fuld kontrol med de lækre sluk-alt, forbrugsstyring og lysdæmpning funktioner som systemet indeholder.

 

Zensehome kan tilrettes til dine behov, så du kan styre dine kontakter fra din PC, når du henter den brugervenlige Zensehome software - og du kan til enhver tid ændre funktionerne, hvilket er meget anvendeligt, hvis du eksempelvis skal flytte om i stuen eller lignende.

 

Begrænsningen ved Zensehome

Zensehome er hovedsageligt tiltænkt til styring af belysning og kontakter og de apparater du kan koble direkte heri; såsom kaffemaskine, elkedel osv. Det vil sige at du ikke har muligheden for at styre andre devices som ventilation, vinduer, låse mv. Hvis du ønsker en gennemgribende løsning, som tilgodeser alle disse dele af din bolig, skal du se nærmere på en IHC løsning>> 

Ønsker du derimod blot at gøre din belysning både inde og ude intelligent, uden at skulle afsætte store budgetter til det, så er Zensehome et fremragende valg.