Alarmsystemer

Hos El-Center Vest er du ikke bare sikret god service og professionelle installationer. Vi sikrer også dit hjem mod brand, indbrud og oversvømmelse med Ajax Alarmsystemer.

Tryghed med Ajax

Ajax alarmsystemer er et trådløst, moderne alarmsystem i et stilrent design, der med sin avancerede teknologi, som du kan styre via din smartphone, passer på dit hjem og dine kære.

Funktionerne i Ajax alarmsystemer er mange: opdager alarmsystemet fx røgudvikling eller hurtig varmeudvikling, taler alarmen direkte til dig, og fortæller hvad og hvor den registrerer faren, den fortæller, hvor du skal gå hen, og er det nat, viser den dig sikkert på vej med indbygget lys. Systemet kan også overvåge udearealer og bygninger for indtrængende og den holder øje med oversvømmelser og gasudvikling.

Du tænker sikkert, at et alarmsystem i dag koster en formue, men hos El-Center Vest leverer og installerer vi til priser, som er til at forstå.

Systemet kan skræddersyes helt efter dine behov, og vi leverer og installerer dit
Ajax alarmsystem.

image4
image

Alarm og adgangskontrol til erhverv

For mange er butikken, kontoret eller virksomhedens lokaler næsten ligeså vigtige som huset derhjemme. Derfor hjælper vi dig med at passe på din virksomhed med de mest avancerede alarmer på markedet.

Vi forhandler Vanderbilt SPC og Salto, som begge leverer alarmsystemer, der passer til alle størrelser virksomheder, og som både kan dække kontorer, butikker, varehuse, fabriksbygninger, lagerhaller og landbrugsbygninger.

Hos El-Center Vest har vi mange års erfaring med at rådgive både små og store virksomheder om alarmløsninger, og vi leverer og installerer den løsning, der passer til dit behov.

Læs mere om effektiv overvågning af din virksomhed:

image4
Tag kontakt

Vi monterer gerne dit alarmsystem

Vores dedikerede team af installatører står klar til at besvare alle dine spørgsmål og guide dig gennem installationsprocessen. Uanset om du ønsker at få afklaret tekniske detaljer, brugervejledning eller bare ønsker at tale med nogen, der kan hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?