ESG rapport

Hver dag leverer vi arbejde af høj kvalitet, og det er vores ambition at fortsætte med dette. Kvalitet er i vores DNA og kræver kompetente medarbejdere for at sikre den bedste service til vores kunder. Vi har også høje krav til vores samarbejdspartnere. For os er det afgørende at levere, hvad der kræves for at sikre virksomhedens udvikling og fremtid.

En væsentlig del af vores fremtidssikring fokuserer på bæredygtighed. Vi engagerer os i ESG-initiativer, hvor vi arbejder med miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige aspekter for at skabe bæredygtig udvikling. Vi stræber efter ansvarlig og bæredygtig virksomhedsdrift. ESG-rapporten giver et overblik over vores præstationer og identificerer potentialer og forbedringer, hvilket er afgørende for vores fortsatte udvikling og fremtidssikring.

TekstfeltVi håber, at I vil læse vores første ESG-rapport med stor interesse.

CAT_4500

E – Klima og miljø

Vi har fokus på de områder, hvor vi kan gøre en forskel gennem små eller større ændringer. Nogle af de områder, hvor vi kan gøre noget helt konkret, er gennem vores arbejdsmetoder, affaldssortering og investering i elbiler.  

DJI_0009

S – Sociale forhold

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere er udstyret med de nødvendige forudsætninger for at udføre deres arbejde professionelt. Det er afgørende for os at tydeliggøre, at vi værdsætter hver enkelt medarbejder. Derfor har vi implementeret flere initiativer designet til at støtte vores medarbejdere og danne grundlaget for et positivt og godt arbejdsmiljø. 

CAT_1612

G – Ledelsesforhold

Vi har fokus på den gode ledelse. Vi ønsker at fremme åbenhed, fleksibilitet og engagement blandt alle medarbejdere. Vores tilgang til ledelse er baseret på værdier som tillid, respekt og samarbejde, da vi mener, at en god ledelseskultur er grundlaget for en sund virksomhed og et godt arbejdsmiljø. 

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?