Bolig

Trænger jeres boliginstallation til en renovering, eller vil I bygge nyt?

Boliginstallation

Overvejelserne er mange, når du vil udvide eller renovere huset. Hvad enten det er et helt nyt hus eller en renovering af eksisterende boliginstallationer, er der flere regler og love, du skal overholde.

Hos El-Center Vest er installatører og elektrikere på forkant med de gældende regler og love. Dermed er du sikret en lovlig elinstallation, og vigtigst af alt; en sikker elinstallation, så risikoen for fejl eller brand er på et absolut minimum. Uanset om du ønsker installation af vaskemaskine, nye lampeudtag, solceller på taget eller noget helt fjerde, står vi til din rådighed. Når du vælger at samarbejde med El-Center Vest, er du garanteret kvalificeret og kompetent rådgivning efterfulgt af god service – og vi går ikke, før opgaven er løst.

20190613 ElCenterVest Dannemare09
020419 El Vest 06

Hvad kunne du tænke dig?

Det er ikke altid nemt at forestille sig, hvordan den færdige boliginstallation kommer til at se ud, eller hvordan det vil fungere. Overvejer du en intelligent boliginstallation? Så kunne LK IHC  eller Smart House fra Carlo Gavazzi være noget for dig. Også her kan vores installatører og elektrikere byde ind med kompetent vejledning og rådgivning. Det sikrer dig en løsning, du bliver glad for nu og i fremtiden.

Det du ikke ser er også vigtigt

For os er det ikke nok, at dine stikkontakter sidder lige, eller at lyset virker. Vi sørger også for, at den del af boliginstallationen, du ikke kan se, er udført som førsteklasses arbejde. Hermed er du garanteret en sikker og funktionsdygtig boliginstallation mange år frem i tiden.

20190613 ElCenterVest Dannemare13
Tag kontakt

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt

Har du fået blod på tanden, og har du et projekt, du gerne vil drøfte med os? Vi holder til i Hjerm lidt udenfor Struer, men vores elinstallatører og elektrikere hopper hver dag i bilerne og kører det meste af Vestjylland tynd for at gøre vores kunder tilfredse. Vi står altid pararte til at hjælpe dig.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?