Bolig

Trænger el-installationerne i dit hus til en renovering, eller vil du bygge nyt?

Boliginstallation

Overvejelserne er mange, når du vil udvide eller renovere huset. Hvad enten det er et helt nyt hus eller en renovering af eksisterende boliginstallationer, er der flere regler og love, du skal overholde.

Hos El-Center Vest er vores installatører og elektrikere på forkant med de gældende regler og love. Dermed er du sikret en lovlig, og vigtigst af alt, en sikker elinstallation, så risikoen for fejl eller brand er på et absolut minimum. Uanset om du ønsker installation af vaskemaskine, nye lampeudtag, solceller på taget eller noget helt fjerde, står vi klar til at hjælpe. Når du vælger at samarbejde med El-Center Vest, er du garanteret kvalificeret og kompetent rådgivning samt efterfølgende god service – og vi går ikke, før opgaven er løst.

20190613 ElCenterVest Dannemare09
020419 El Vest 06

Hvad kunne du tænke dig?

Det er ikke altid nemt at forestille sig, hvordan den færdige boliginstallation kommer til at se ud, eller hvordan det vil fungere i praksis.

Overvejer du en intelligent boliginstallation, kunne LK IHC eller Smart House fra Carlo Gavazzi måske være noget for dig. Også her kan vores installatører og elektrikere byde ind med kompetent vejledning og rådgivning. Det sikrer dig en løsning, du bliver glad for allerede nu og ind i fremtiden.

Det du ikke ser er også vigtigt

For os er det ikke nok, at dine stikkontakter sidder lige, eller at lyset virker. Vi sørger også for, at den del af boliginstallationen, du ikke kan se, er udført ordentligt. Hermed er du garanteret en sikker og funktionsdygtig boliginstallation mange år frem i tiden.

20190613 ElCenterVest Dannemare13
Du er velkommen til at tage fat i os!

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt

Har du fået blod på tanden, og har du et projekt, du gerne vil drøfte med os? Vi holder til i Hjerm lidt udenfor Struer, men vores elektrikere hopper hver dag i bilerne og kører det meste af Vestjylland tynd for at gøre vores kunder tilfredse. Stort eller småt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?