Om El-Center Vest

Gennem en årrække har vi leveret flotte resultater, og det har givet os en lang række glade kunder. Vi udfører og servicerer elinstallationer, energi-tekniske opgaver og maskin-installationer til både private, erhverv- og industrien, og vi sørger altid for, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Vi følger desuden de nyeste standarder og bekendtgørelser, og er skarpe på at levere netop det, der lever op til de gældende krav.

Vi går kort sagt ikke hjem, før opgaven er løst.

Vi ændrer os aldrig på ét punkt

På trods af, at vi har leveret varen i mange år og hele tiden har fokus på at forny os, er én ting som det altid har været: Tilgangen til vores kunder. Vi tror på god gammeldags service og en ærlig dialog, og vi ved at vores vigtigste opgave er, at være din kompetente sparringspartner.

Vi er rigtig gode til at gribe, så kast boldene til os, så sørger vi for at komme i mål med alt det praktiske – så kan du koncentrere dig om de dele af processen, du synes er interessant.

unnamed 4
Lass og Martin

Vi tilstræber at:

Tag kontakt

Lad os hjælp dig med dit næste projekt

Har du fået blod på tanden, og har du et projekt, du gerne vil drøfte med os? Vi holder til i Hjerm lidt udenfor Struer, men vores elinstallatører og elektrikere hopper hver dag i bilerne og kører det meste af Vestjylland tynd for at gøre vores kunder tilfredse. Vi står altid parate til at hjælpe dig.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?