Biomasse, olie og gaskedler​

Hos El-Center Vest har vi, som følge af mange års erfaring opnået et godt kendskab til de forskellige hoved- og delkomponenter samt processen, som indgår i biomasse, olie- og gaskedler.

Vi installerer altid med præcision

Vores styrke er vores elektrikere og installatører, som med deres store erfaring og konstante fokus på kvalitet og godt håndværk, levere en professionel og driftssikker installation hver gang! Vi har udført installation til mange forskellige anlægstyper, nedenstående er et lille udpluk af de projekter vi har deltaget i.

Den erfaring vi har høstet fra disse og tidligere sager, er medvirkende til, at vores kunder ikke skal bruge unødvendig tid på at sætte os ind i opgaven og angive placering af de forskellige komponenter, for vi ved i store træk hvor de elektriske komponenter er placeret på anlæggene og vores kunder kan i stedet koncentrer sig om egen leverance.

090320 ECV 10
Tag kontakt

Vi monterer gerne dit anlæg

Vores erfarne team af elektrikere glæder sig til at montere din varmepumpe på en professionel og effektiv måde. Vi sikrer, at installationen opfylder alle sikkerhedsstandarder og leverer den bedste ydeevne. Med vores ekspertise og engagement i kvalitet kan du have tillid til, at din varmepumpe fungerer optimalt og skaber den ønskede komfort i dit hjem. Kontakt os i dag, og lad os tage os af installationen af din varmepumpe med fokus på høj kvalitet.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?