LED belysning

Hos El-Center Vest kan vi hjælpe dig med at installere dine LED lys

LED belysning sparer dig for meget

Måske vil du have udskiftet dine lyskilder i dit hjem til LED belysning eller bare have lavet et udtag eller to mere i stuen. Måske er du i gang med en total renovering og er på udkig efter en elinstallatør, som kan rådgive dig om de mest energibesparende valg. Uanset hvilket behov du har, så har vi hos El-Center Vest en række dygtige elektrikere og installatører, som kan hjælpe og vejlede dig vedrørende den optimale belysning, og hvilke lyskilder du bør vælge i netop dit hjem.

20190613 ElCenterVest Dannemare09 scaled
260619 ECV Aarhus 13 scaled

Hvad du sparer ved LED belysning

LED lys har den klare fordel, at deres levetid er væsentligt længere end klassiske energisparepærer (i gennemsnit er 25.000 timer = 20 års normal forbrug). Det vil sige, at selvom diodepæren (LED-pæren) er dyrere at købe, så kan du tjene den hjem via besparelserne på de første to – fire år, hvilket vil sige, at den i resten af sin levetid er en MEGET god investering i forhold til din elregning.

Du får således en bedre energiudnyttelse på dine lyskilder, og tegnebogen får lidt fred.

LED belysning er helt på højde med glødepærer

LED belysning har tidligere haft ry for at give et klinisk lys, som leder tankerne væk fra hyggelige stunder og over på operationsstuer og tandlægebesøg. Det findes der også en lang række eksempler på.

Hos El-Center Vest satser vi udelukkende på kvalitets dioder, som har den rette farvegengivelse, spredning og kelvinfarve. Vi har valgt, at vi vil satse på kvalitetspærer, og derfor har vi allieret os med de førende LED producenter som Osram, Phillips, LG Electronics og GN belysning. På den måde kan vi præsentere dig for produkter, som vi kan stå inde for – og som du kan være tjent med på den lange bane. Vi kan sagtens skaffe LED til samme pris som byggemarkeder, men vi har besluttet, at dette ikke er noget, vi vil satse på. Kvaliteten kommer i første række.

090320 ECV 06 scaled
090320 ECV 14 scaled

Belysning i opholdsrum

Hvordan dine lyskilder skal placeres, og hvilke armaturer og typer af lyskilder du skal vælge, afhænger af dine rums indretning. Har du eksempelvis en stor stue, men kun meget lidt naturligt lysindfald, fordi dine vinduer er små eller få, så kan LED belysning med et kraftigt lys i hjemmet være vejen frem. Har du derimod et lille køkken, hvor pladsen er trang, og du ønsker at skabe hyggebelysning, kan en række mindre LED spots være en god mulighed. Hvis du er i tvivl om, hvilken type belysning du skal vælge, er du mere end velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om hvilke lyskilder, der passer bedst til dit hjem og behov.

Stor erfaring med LED installation både privat, offentlig og erhverv

Hos El-Center Vest har vi stor erfaring med installation af LED i private boliger, erhverv og offentlige institutioner. Uanset om du overvejer LED anlæg i hjemmet eller i din virksomhed, så kan vi varetage installationen for dig.

090320 ECV 03 scaled
090320 ECV 16 scaled

Overvejer du LED belysning?

I et samarbejde med os får du en ærlig sparringspartner og dygtige fagfolk, som har den rette erfaring og ekspertise til at få dig godt i mål. Vil du høre mere om LED belysning i køkkenet, belysning på badeværelset, lysdæmpere og forskellige typer af kontakter og armaturer, så står vi klar til at hjælpe. Tøv ikke med at kontakte os på 97 46 43 00.

Tag kontakt

Lad os hjælp dig med dit næste projekt

Har du fået blod på tanden, og har du et projekt, du gerne vil drøfte med os? Vi holder til i Hjerm lidt udenfor Struer, men vores elinstallatører og elektrikere hopper hver dag i bilerne og kører det meste af Vestjylland tynd for at gøre vores kunder tilfredse. Vi står altid parate til at hjælpe dig.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?