LK IHC løsninger

Hos El-Center Vest installerer vi kvalitets LK ICH løsninger.

LK IHC løsninger

Vil du styre belysningen udenfor? Tænde en enkelt lampe i gangen, så du kan finde på toilet i nattens mørke? Vil du opsætte periodisk tænding i køkkenet og stuen som en del af din sikring mod ubudne gæster? Eller rulle gardinerne for vinduerne uden at rejse dig fra sofaen? Så har du muligheden lige ved hånden i din IHC controller.

Hvert år udfører El-Center Vest et stort antal IHC installationer og programmeringsopgaver for kunder i hele Midt- og Vestjylland.

20190613 ElCenterVest Dannemare09 scaled
260619 ECV Aarhus 13 scaled

IHC sætter dig i førersædet

Vælger du at få installeret en IHC løsning i dit hjem, får du muligheden for at styre stort set alle dine elektroniske apparater og installationer ét sted. Nemlig i den intelligente IHC controller. Du kan installere LK’s IHC software på din smartphone eller din tablet, og du kan sågar programmere din styring selv fra din PC, hvis du har lidt teknisk snilde.

Hvordan fungerer IHC?

Kort sagt er hele systemets omdrejningspunkt IHC controlleren, som du bruger til at styre dine devices. Med controlleren kan du styre alt fra lyset i stuen og indkørslen til ventilationsanlægget, dine alarmer, låse, persienner og meget andet. Du får med andre ord fuld kontrol over din bolig, så snart du tager din iPhone op af lommen.

090320 ECV 06 scaled
090320 ECV 14 scaled

IHC Wireless

Hos Lauritz Knudsen, som står bag IHC, har det enkle, intelligente hjem været et gennemgående designtema. Dette udmønter sig blandt andet i IHC wireless trykkere, som er de klassiske kontakter, de fleste af os kender, men som der ikke først skal trækkes ledninger til. Trykkerne kører på batteri, så du slipper for at fræse i væggene til ledningsføring. Hvis du eksempelvis synes, at du mangler en kontakt til loftslampen lige indenfor døren til køkkenet eller i garagen, så er IHC wireless svaret.

Det intelligente hjem

IHC er markedsledende, når det handler om intelligente hjem, hvor alt styres efter dit behag. Det, du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at få installeret IHC, er, at det kræver gennemgribende installering af styremoduler, ledningsføring og de enheder, som IHC består af.

Hvis du udelukkende ønsker styring af din belysning, kan vi anbefale at se nærmere på vores Zensehome løsninger, da disse installationer er knapt så omfattende.

090320 ECV 01 scaled
020419 El Vest 09

IHC er fremtiden

Står du derimod overfor at bygge nyt hus eller er klar til at gøre dine installationer i din eksisterende bolig tidssvarende én gang for alle, er IHC uden tvivl vejen frem. Når alle installationerne er på plads, har du til evig tid et hjem, som lystrer selv det mindste tryk på skærmen. Samtidig er det nemt at installere nye elementer, når det grundlæggende setup er på plads.

Tag kontakt

Lad os hjælp dig med dit næste projekt

Har du fået blod på tanden, og har du et projekt, du gerne vil drøfte med os? Vi holder til i Hjerm lidt udenfor Struer, men vores elinstallatører og elektrikere hopper hver dag i bilerne og kører det meste af Vestjylland tynd for at gøre vores kunder tilfredse. Vi står altid parate til at hjælpe dig.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?