Maskininstallationer

Vi har i mange år været den foretrukne leverandør af maskininstallationer til flere markedsledende leverandører af anlæg og styringer inden for olie- og gasbrændere, damp- og kedelanlæg til industrien, fjern- og kraftvarmeværker, vandværker og rensningsanlæg.

Biomasse, olie og gaskedler

Vi har samlet mange års erfaring inden for biomasse, olie og gaskedler.

Kraftvarmeværker

Vi har et stort kendskab til de forskellige typer anlæg som typisk findes på kraftvarmeværker.

Vandværker

Vi har et stort kendskab til de forskellige typer anlæg som typisk findes på vandværker.

Installationer med kvalitet i fokus

Vores styrker er vores elektrikere, som gennem mange års erfaring har opnået et godt kendskab til de forskellige hoved- og delkomponenter, som indgår i de forskellige anlæg. Dette er medvirkende til, at vores kunder ikke skal bruge unødvendig tid på at sætte os ind i opgaven og angive placering af de forskellige hoved- og delkomponenter, og kan i stedet koncentrer sig om egen leverance.

20190613 ElCenterVest Dannemare15
090320 ECV 06

Vi installerer med omhu

For vores kunder er det meget vigtigt at indkøring og idriftsætning af anlæggene kan udføres uden unødvendigt tidsforbrug på fejlfinding af installationen. Vi kan med stolthed sige, at vi ofte leverer anlæg med kun ganske få eller ingen monteringsfejl, hvilket reducerer tiden til indkøringen og dermed også holder omkostningerne hertil på et minimum.  

Vores installatører og montører sætter en ære i at levere et professionelt og håndværksmæssigt flot resultat, hvilket bidrager til en øget drift sikkerhed. Dette er essentiel for slutkunderne, da nedetid ofte er forbundet med store omkostninger eller udfordringer.  

Vi er med i front med godt håndværk og løbende efteruddannelse af vores elektrikere og elinstallatører, så de altid er opdateret på den nyeste viden og lovgivning indenfor maskininstallationer.

Tag kontakt

Vi monterer gerne dit anlæg

Vores dedikerede team af installatører står klar til at imødekomme dine behov og give dig den nødvendige vejledning. Uanset om du ønsker at få afklaret tekniske specifikationer, installationskrav eller blot ønsker at tale med nogen, der kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?