Service og eftersyn

Er du i tvivl om, hvorvidt dine elinstallationer lever op til de gældende krav? Eller står du med et akut problem med installationerne i din bolig eller erhvervsejendom? Uanset hvilken udfordring omkring installationer du måtte have, står El-Center Vest klar til at hjælpe dig.

Eftersyn på elinstallationer

Vi udfører hvert år en lang række installationsopgaver på tværs af servicering, reparation, optimering, gennemgang af kredsløb, kortslutninger og meget andet. Derfor har vi stor erfaring og viden vedrørende akutte elektriske problemer såvel som alment vedligehold af installationer og fejlfinding på netværk.

090320 ECV 14
20190613 ElCenterVest Dannemare06

Få service på dine elinstallationer og undgå ulykker

Er lyset gået eller slår relæet fra hver gang, du tænder din ovn? Vi ved, at det kan give store frustrationer, hvis relæet slår fra i tide og utide eller hvis sikringerne pludselig springer. Måske endda din elregning pludselig er unaturlig høj?

Alt for mange slår sig til tåls med deres elinstallationers tilstand. Måske er du en af dem, der blot lader være med at tænde mere end to elektriske apparater i køkkenet af gangen, fordi du ved at det går galt. Der kan dog være en risiko forbundet med at trække på skuldrene, for der kan være noget alvorligt galt med dine elinstallationer, og hvis det er tilfældet kan det have konsekvenser, at fravælge servicen af dine elinstallationer.

Hvis du vil være på den sikre side, så du kan sove trygt om natten, kan du med fordel kontakte os til en uforpligtende snak. Vi kommer gerne forbi og tager et kig på dine elinstallationer, fejlfinder på dit ledningsnet og kommer med løsningsforslag.

Hvert år laver vi nemlig en lang række serviceringer af elinstallationer overalt i Midt- og Vestjylland.

Du er velkommen til at tage fat i os!

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt

Har du fået blod på tanden, og har du et projekt, du gerne vil drøfte med os? Vi holder til i Hjerm lidt udenfor Struer, men vores elektrikere hopper hver dag i bilerne og kører det meste af Vestjylland tynd for at gøre vores kunder tilfredse. Selvom du måske ikke bor indenfor 10 km radius af vores værksted, står vi altid klar til at hjælpe dig med både stort og småt.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?