Totalrenovering

Hos El-Center Vest kan vi hjælpe dig med din totalrenovering

Renovering af elinstallationer i Holstebro, Struer og Vinderup

En renovering af elinstallationer kan være udskiftning af stikkontakter eller mere gennemgribende renovering som udskiftning af tavle, ledningsnet og afbryder materiel. I ældre huse er de oprindelige elinstallationer ikke lavet til det strømforbrug, vi har i dag. Vi har mange flere apparater, som skal tilsluttes el, nu end vi havde for 20 år siden. Derfor kan det være nødvendigt at udskifte hele el-tavlen for at få optimale elinstallationer.

020419 El Vest 06
260619 ECV Aarhus 13 scaled

Skal du renovere?

Bor du i et ældre hus og skal i gang med en renovering eller en ombygning? Så bør du få kigget husets elinstallationer efter i sømmene. Selv om installationerne på overfladen ser pæne ud, kan dine vægge gemme på ubehagelige overraskelser.

Mange ældre boliger har elinstallationer, som ikke lever op til nutidens krav. Så længe du ikke foretager ændringer, er de ældre installationer lovlige, men så snart du fx får flyttet en stikkontakt, er du ansvarlig for, at elinstallationerne lever op til de nyeste krav. Har du brug for et eleftersyn, så klarer vi også det for dig.

Tag kontakt

Lad os hjælp dig med dit næste projekt

Har du fået blod på tanden, og har du et projekt, du gerne vil drøfte med os? Vi holder til i Hjerm lidt udenfor Struer, men vores elinstallatører og elektrikere hopper hver dag i bilerne og kører det meste af Vestjylland tynd for at gøre vores kunder tilfredse. Vi står altid parate til at hjælpe dig.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?