Varmepumper

Hos El-Center Vest kan vi montere luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper. Vi opsætter udelukkende varmepumper fra Mitsubishi Electric eller Panasonic. De er det sikre valg, hvis du overvejer en varmepumpe enten som primær varmekilde, erstatning for en anden varmekilde eller som supplement til bestående.

Fordele ved en varmepumpe

En varmepumpe giver et behageligt indeklima og har samtidig et meget lavt lydniveau – ned til kun 19 dB. Betjening af varmepumper kan også foregå via sms, app eller internettet. Se nogle af fordelene ved at vælge en varmepumpe:

Varmepumperne er tilpasset det nordiske klima og giver effektiv udnyttelse selv ved temperaturer helt ned til -25 grader.

luf vand varmepumpe 800px removebg preview
p 1 5 2 7 1527 Panasonic HZ35 UKE Flagskib varmepumpe removebg preview

Vælg den rette varmepumpe

Ønsker du at udskifte din primære varmekilde til en varmepumpe, er vi hos El-Center Vest klar til at rådgive dig, så du træffer den rette beslutning. Vi rådgiver om og servicerer varmepumper i Holstebro, Struer og omegn.

For at få størst mulig glæde af din varmepumpe på kort og lang sigt. Er det vigtigt at den serviceres i passende intervaller. Få kontrolleret om din varmepumpe har den rigtige mængde kølemiddel, eller om den trænger til at blive renset? Hvis der ikke er kontrol over disse ting, kan det reducere effektiviteten og komme til at koste dyrt på elregningen. Derfor kan det godt betale sig at få foretaget et årligt serviceeftersyn af din varmepumpe.

Hos El-Center Vest kan vi tilbyde en fast serviceaftale og dermed mulighed for at tage eventuelle problemer i opløbet, så du virkelig kan få glæde af din varmepumpe hele året rundt.

Har du behov for yderligere service, fejlfinding, eller blot brug for hjælp til at få besvaret nogle spørgsmål vedrørende varmepumper? Så er vi altid i nærheden!

Luft til luft varmepumpe

Hos El-Center Vest monterer vi hvert år et stort antal luft til luft varmepumper i bl.a. sommerhuse, helårsboliger, butikker og erhvervsbygninger. Hvis du har en dyr varmeform – f.eks. el-varme eller oliefyr – kan du med en ret beskeden investering spare meget ved at supplere eller evt. erstatte elvarmen med en luft til luft varmepumpe. 

Hos El-Center Vest installerer vi luft-til-luft varmepumper fra Panasonic, da det er vores erfaring gennem mange år, at det er en af de bedste løsninger på markedet, og af en kvalitet vi kan stå inde for. Med en løsning fra Panasonic kan du både reducere dine varmeudgifter og samtidigt få et langt bedre indeklima. 

En varmepumpe er også rent miljømæssigt en mere optimal løsning, du får et renere indeklima, og en behagelig temperatur – selv når sommeren viser sig fra sin varmeste side. 

varmepumpe
varmepumpe

Vedligeholdelse er vigtigt

For at få størst mulig glæde af din varmepumpe er regelmæssig vedligeholdelse vigtigt.

Hos El-Center Vest kan vi tilbyde en fast serviceaftale eller et årligt eftersyn og dermed mulighed for at tage eventuelle problemer i opløbet. Her tjekker vi bl.a. at din varmepumpe altid har den rigtige mængde kølemiddel, og at den ikke stopper til, men bliver renset med regelmæssige intervaller. Hvis der ikke er kontrol over disse ting, kan det reducere effektiviteten og komme til at koste dyrt på elregningen. 

Har du behov for yderligere service, fejlfinding, eller blot brug for hjælp til at få besvaret nogle spørgsmål vedrørende varmepumper, så er vi altid i nærheden.  

Et bæredygtigt valg

Bæredygtige og klimavenlige energiløsninger er noget af det, der er stor efterspørgsel efter i dag. Ønsker du at forbedre dit energiforbrug, kan vi hjælpe dig El-Center Vest. Vi har flere professionelle energivejledere, som har kompetencen til at rådgive om løsninger og produkter, og give dig et solidt fundament for en god beslutning. Hvad kan der gøres for at sikre et mere optimalt og naturligvis mindre energiforbrug, og samtidigt holde en god balance mellem komfort, investeringer og den løbende økonomi. 

Hos El-Center Vest finder vi den rette løsning til dit behov – det kan være en varmepumpe til opvarmning eller en ventilationsløsning med genvinding, der også kan klare udluftningen. 

Køligt om sommeren, varmt om vinteren

De løsninger med varmepumper, vi installerer hos El-Center Vest, kan sagtens klare det lidt kølige nordiske klima. Du får en effektiv udnyttelse selv ved temperaturer helt ned til minus 25 grader. Du har også mulighed for at indstille varmepumpen til at holde en fast temperatur med den trinløse +8- eller +15-gradersfunktion så boligen, sommerhuset, eller garagen holdes frostfri, uden at man bruger meget energi af den grund. 

Det hele kan betjenes fra din telefon, iPad eller computer. Det sker via SMS, en App eller via din internetbrowser. 

genbrug
Tag kontakt

Vi monterer gerne din varmepumpe

Vores erfarne team af elektrikere glæder sig til at montere din varmepumpe på en professionel og effektiv måde. Vi sikrer, at installationen opfylder alle sikkerhedsstandarder og leverer den bedste ydeevne. Med vores ekspertise og engagement i kvalitet kan du have tillid til, at din varmepumpe fungerer optimalt og skaber den ønskede komfort i dit hjem. Kontakt os i dag, og lad os tage os af installationen af din varmepumpe med fokus på høj kvalitet.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?