Zensehome

Hos El-Center Vest kan vi hjælpe dig med at installere dit zensehome.

Zensehome

Er du på jagt efter en intelligent løsning til din belysning, så er Zensehome et oplagt valg. Zensehome er en intelligent og dansk-designet belysningsløsning, som på få år har fået stor succes herhjemme. Zensehome er skabt med henblik på, at alle nemt og let kan få mulighed for at styre belysningen i boligen uden at skulle igennem et større installationsprojekt.

20190613 ElCenterVest Dannemare09 scaled
260619 ECV Aarhus 13 scaled

Hvad er intelligente bygningsinstallationer?

Hele konceptet omkring Zensehome er plug and play. Med det mener vi, at alle elementer og moduler indeholder deres egen styring, så du ikke er afhængig af at skulle installere et overordnet styringsmodul, som det er tilfældet i IHC løsninger. I stedet kan du hurtigt og enkelt få udskiftet de eksisterende kontakter med Zensehome kontakter, uden at der skal trækkes nye ledninger. Det gør installationstiden kortere og løsningen billigere.

I denne løsning får du også fuld kontrol med de lækre sluk-alt, forbrugsstyring og lysdæmpning funktioner, som systemet indeholder.

Zensehome kan tilrettes til dine behov, så du kan styre dine kontakter fra din PC, når du henter den brugervenlige Zensehome software. Du kan til enhver tid ændre funktionerne, hvilket er smart, hvis du eksempelvis skal flytte om i stuen eller lignende.

Begrænsningen ved Zensehome

Zensehome er hovedsageligt tænkt til styring af belysning og kontakter og de apparater, du kan koble direkte heri – fx kaffemaskine og elkedel. Det betyder, at du ikke har muligheden for at styre andre devices som ventilation, vinduer og låse. Hvis du ønsker en gennemgribende løsning, som tilgodeser alle disse dele af din bolig, skal du se nærmere på en IHC løsning.

Ønsker du derimod blot at gøre din belysning både inde og ude intelligent uden at skulle afsætte store budgetter til det, så er Zensehome et fremragende valg.

090320 ECV 06 scaled
Tag kontakt

Lad os hjælp dig med dit næste projekt

Har du fået blod på tanden, og har du et projekt, du gerne vil drøfte med os? Vi holder til i Hjerm lidt udenfor Struer, men vores elinstallatører og elektrikere hopper hver dag i bilerne og kører det meste af Vestjylland tynd for at gøre vores kunder tilfredse. Vi står altid parate til at hjælpe dig.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?