Alarm og sikring

Hos El-Center Vest kan vi hjælpe dig med intelligente alarmsystemer, som sørger for at beskytte jeres hjem og familie eller din virksomheds værdier og bygninger mod tyveri, brand og vandskade.

Alarmsystemer

Ajax alarmsystemer er et trådløst, moderne alarmsystem i et stilrent design med trådløs styring via din telefon.

Få et tilbud

Gør dit hus sikkert mod brand, indbrud og oversvømmelse døgnet rundt, 365 dage om året.

Alarmsystemer

Vi hjælper dig med at passe på din virksomhed med de mest avancerede alarmer på markedet.

Brandalarmering

Hos El-Center Vest har vi mange års erfaring med brandtekniske ABA installationer

Tyverialarmer og adgangskontrol

Behov og krav kan være vidt forskellige, men uanset om ønsket er sikring af private hjem, erhvervsbygninger eller værdier kan El-Center Vest levere nogle af markedets mest innovative tyverialarm systemer fra Ajax eller Vanderbilt SPC. Begge systemer har et bredt udvalg af produkter og muligheder, og vil kunne klare enhver opgave.

Vi kan også hjælpe virksomheder med at holde styr på hvem der kommer og går, og hvilke områder eller døre de må få afgang til. Dette gøres med ADK system fra enten Salto systems eller Vanderbilt ACTpro.

De forskellige installationer tilpasses efter jeres specifikke behov, hvor i med intelligente alarmer og overvågningssystemer, er sikret effektivt 24 timer i døgnet.

111019 ECV Holstebro 06
090320 ECV 11

Beskyttelse mod brand

I forbindelse med nye byggerier stilles der ofte krav i forbindelse med byggetilladelsen om anlæg til beskyttelse mod brand. Det er ofte ABA – automatiske brandalarmeringsanlæg, AVA – automatiske varslingsanlæg eller ABV – automatisk brandventilation (termisk).

Hos El-Center Vest kan vi projektere, installere og servicere alle typer anlæg og har mange års erfaring heri. Fra mindre haller med et par ovenlysvinduer til en børnehave eller et halmkedel anlæg så har vi kompetencerne og erfaringen. Kræver anlægget godkendelse af 3. parts, så har vi samarbejdspartnere der har den nødvendige DBI-godkendelse og kan varetage denne del. 

Hør mere om vores alarm og sikring

LASS LAURIDSEN
El installatør & ejer
LASS@EL-CENTER-VEST.DK
40 26 92 11

Lass
Tag kontakt

Vi monterer gerne dit alarmsystem

Læs mere under de enkelte menuer, eller ring og få en uforpligtende snak om vores systemer til sikring af personer, værdier og bygninger med en af vores elinstallatører på 97 46 43 00.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?