Erhverv

Vi er med dig fra idé til færdig installation

Alt inden for erhverv

Vi har mange års erfaring i at udføre bygningsinstallationer i en lang række forskellige erhvervsbyggerier såsom lager-, produktions- og sportshaller, skoler og kontorer. Det gælder såvel nybyggeri som renoveringsopgaver.

Kravene er ofte mange, det kræver overblik, rettidig omhu og kompetente elektrikere at sikre et godt og professionelt slutresultat.

Hvad enten der stilles krav til elinstallation, belysning, netværksinstallation eller brandtekniske foranstaltninger, brandalarmeringsanlæg og brandventilation med erstatningsluft, kan vi løfte denne opgave.

20190613 ElCenterVest Dannemare09
020419 El Vest 06

Vi er med fra start til slut

Vi påtager os gerne opgaven fra start til slut, herunder projektering, udførelse og kontrol. Vi har erfarne og kompetente elinstallatører, der kan varetage dimensionering af elinstallationer herunder spændingsfald, kortslutningsberegninger, kabeldimensionering, lysberegninger og meget mere. Alt sammen en forudsætning for at kunne levere førsteklasses arbejde fra start til slut.

Vi er med i front med godt håndværk og løbende efteruddannelse af vores elektrikere og elinstallatører, så de altid er opdateret på den nyeste viden og lovgivning indenfor elektriske installationer i større erhvervsbyggerier.

Tag kontakt

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt

Har du fået blod på tanden, og har du et projekt, du gerne vil drøfte med os? Vi holder til i Hjerm lidt udenfor Struer, men vores elinstallatører og elektrikere hopper hver dag i bilerne og kører det meste af Vestjylland tynd for at gøre vores kunder tilfredse. Selvom du måske ikke bor indenfor 10 km radius af vores værksted, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?