Industri

El-Center Vest er stolte af at levere førsteklasses installationer inden for industriområdet. Med vores dedikerede og kompetente medarbejdere har vi etableret os som en pålidelig og betroet partner for virksomheder, der søger høj kvalitet og pålidelighed i deres elektriske installationer.

Installationer der virker

Vi har mange års erfaring i at udføre installationer i en lang række forskellige industrier af maskiner og produktionsanlæg. Kravene er ofte mange og det kræver overblik, rettidig omhu, kompetente installatører og elektrikere at sikre et godt og professionelt slutresultat.

Vores kompetente installatører og elektriker har tilsammen erfaring indenfor transport og produktionsanlæg til foderindustrien, slagterier, fjern- og kraftvarmeværker, rensningsanlæg, vandværker og vindmøller.

Foruden installationen kan vi også tilbyde effekt- og fordelingstavler, styretavler samt PLC og SRO-programmering. Vi er bevidste om egne evner og kompetencer, og vi ved, hvor vores begrænsninger er og tør italesætte det. Når kompleksiteten eller omfanget rækker ud over vores begrænsninger, har vi nogle meget dygtige og kompetente samarbejdspartnere der kan bringes i spil, så vi i fællesskab kan løfte enhver opgave.

Vi påtager os gerne opgaven fra start til slut, herunder projektering, udførelse og dokumentation. Vi har erfarne og kompetente elinstallatører, der kan varetage dimensionering af elinstallationer herunder spændingsfald, kortslutnings beregninger, kabeldimensionering, lysberegninger og meget mere. Alt sammen en forudsætning for at kunne levere førsteklasses arbejde fra start til slut.

Vi er med i front med godt håndværk og løbende efteruddannelse af vores elektrikere og elinstallatører. Vi er altid opdateret på den nyeste viden og lovgivning indenfor elektriske installationer i større erhvervsbyggerier.

260619 ECV Aarhus 02
Tag kontakt

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt

Har du fået blod på tanden, og har du et projekt, du gerne vil drøfte med os? Vi holder til i Hjerm lidt udenfor Struer, men vores elinstallatører og elektrikere hopper hver dag i bilerne og kører det meste af Vestjylland tynd for at gøre vores kunder tilfredse. Selvom du måske ikke bor indenfor 10 km radius af vores værksted, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?