Kraftvarmeværker

Hos El-Center Vest har vi som følge af mange års erfaring opnået et godt kendskab til de forskellige typer anlæg som typisk findes på kraftvarmeværker.

Vores bagage er fuld af erfaring

Vores styrke er vores elektrikere og installatører, som med deres store erfaring og konstante fokus på kvalitet og godt håndværk, levere en professionel og driftssikker installation hver gang! Vi har udført installation til mange forskellige brancher og anlæg typer, nedenstående er et lille udpluk af de projekter vi har deltaget i.

Den erfaring vi har høstet fra disse og tidligere sager, er medvirkende til, at vores kunder ikke skal bruge unødvendig tid på at sætte os ind i opgaven og angive placering af de forskellige komponenter, for vi ved i store træk hvor de elektriske komponenter er placeret på anlæggene og vores kunder kan i stedet koncentrer sig om egen leverance.

090320 ECV 08 scaled
Tag kontakt

Vi monterer gerne dit anlæg

Vores dedikerede team af installatører står klar til at imødekomme dine behov og give dig den nødvendige vejledning. Uanset om du ønsker at få afklaret tekniske specifikationer, installationskrav eller blot ønsker at tale med nogen, der kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?