Om El-Center Vest

Hos El-Center Vest bryster vi os af at være en topmoderne el-installationsvirksomhed, og det forpligter. Derfor udfører og servicerer vi elinstallationer, energi-tekniske opgaver til private, erhverv- og industrien samt maskininstallationer efter alle kunstens regler. Vores arbejdsmetoder og processer er rettet mod de nyeste teknologier og tendenser med henblik på altid at præsentere vores kunder for en tidsvarende og energirigtig løsning.

Tilgangen til kunderne er den samme

Én ting er, som den altid har været, og det er tilgangen til vores kunder. Vi tror på en ærlig dialog, og vi ved, at vores vigtigste opgave er at være en kompetent sparringspartner, som holder styr på stumperne og de tekniske udfordringer, så du kan koncentrere dig om de dele af processen, du synes er interessante.

Vi vil levere god kvalitet og service til vores kunder hver gang.

unnamed 4
el center vest team2

Vi tilstræber at:

Tag kontakt

Lad os hjælp dig med dit næste projekt

Har du fået blod på tanden, og har du et projekt, du gerne vil drøfte med os? Vi holder til i Hjerm lidt udenfor Struer, men vores elinstallatører og elektrikere hopper hver dag i bilerne og kører det meste af Vestjylland tynd for at gøre vores kunder tilfredse. Vi står altid parate til at hjælpe dig.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?