Ventilation

Minimer risikoen for fugt, skimmel og kondens,
mens du sparer op til 75% på varmen

Din lokale varmepumpe-specialist

energitilskud ventilation genvinding 480x287 1

Hos El-Center Vest leverer vi løsninger til ethvert ventilationsbehov fra de anerkendte brands Genvex, Danfoss og Nilan. Med mere end 25 års erfaring med projektering, installation og idriftsættelse af ventilationsanlæg med varmegenvinding til private, kan vi sikre dig en professionel løsning, der passer til din bolig og behov.

Få et skræddersyet tilbud!

Spar op til

75%

på varmen i forhold til traditionel udluftning

Untitled design 4 1280x823 1
358944305 4

Tre fordele med et ventilationsanlæg

Vælger du at få installeret et ventilationsanlæg med varmegenvinding, får du fremadrettet en række store fordele. For det første sørger ventilationsanlægget for en naturlig ventilation i alle rum. Dette bevirker, at risikoen for fugt, skimmelsvamp og kondens, der bliver dannet ved høj luftfugtighed, bliver kraftigt minimeret.

Ventilationsanlægget sørger for det andet for, at en stor del af varmen fra den udgående luft bliver overført til den indgående luft, inden den bliver ledt ud af dit hjem. Derfor sparer du hvert år gode penge på dit varmeregnskab med et ventilationsanlæg fra Danfoss, Genvex eller Nilan.

Hvad vores kunder siger:

5/5

“God service.. Hurtig of kompetent arbejde”

Kim Pedersen

5/5

“All tid en fornøjelse nå man skal bruge en el-installatør.”

Morten Johansen

Vi monterer gerne dit ventilationsanlæg

Ønsker du et bedre indeklima med naturlig ventilation, er du velkommen til at kontakte os, så du kan høre mere om dine muligheder for ventilationsanlæg med varmegenvinding fra Danfoss, Nilan eller Genvex. Vi rådgiver og servicerer ventilation i hele Midt- og Vestjylland og Aarhus-område, men vi hører også gerne fra dig, hvis du ikke bor i området. Du kan kontakte os på 9746 4300.

air unit 3506x2337 480x320 1

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?