Vandværker

Hos El-Center Vest har vi som følge af flere års erfaring har opnået et godt kendskab til installationer på vandværker og processen som hører hertil.

Vi installerer altid med et skarpt øje for detaljer

Vores styrke er vores elektrikere og installatører, som med deres store erfaring og konstante fokus på kvalitet og godt håndværk, levere en professionel og driftssikker installation hver gang! Vi har udført installation til flere forskellige vandværker, nedenstående er et lille udpluk af de projekter vi har deltaget i.

Den erfaring vi har høstet fra disse og tidligere sager, er medvirkende til, at vores kunder ikke skal bruge unødvendig tid på at sætte os ind i opgaven og angive placering af de forskellige komponenter, for vi ved i store træk hvor de elektriske komponenter er placeret på anlæggene og vores kunder kan i stedet koncentrer sig om egen leverance.

090320 ECV 12 scaled
Tag kontakt

Vi monterer gerne dit anlæg

Vores dedikerede team af installatører står klar til at imødekomme dine behov og give dig den nødvendige vejledning. Uanset om du ønsker at få afklaret tekniske specifikationer, installationskrav eller blot ønsker at tale med nogen, der kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Privatmenu

Erhvervsmenu

Hvilken type kunde er du?